Banner 980x90

Cēsu klīnika saņem humāno palīdzību no Dānijas

Cēsu klīnika šogad jau otro reizi saņēmusi humānās palīdzības sūtījumu. Ar starptautiskā dāmu kluba "Cēsis" un Dānijas partneru gādību klīnika nu savā īpašumā ieguvusi vairākas īpaši aprīkotas slimnieku gultas, arī traukus, galda piederumus un citas praktiskas lietas, vēsta laikraksts "Druva".

Cēsu klīnikas valdes locekle Iveta Ozoliņa ir "Druvai" stāsta, ka šī palīdzība noteikti lieti noderēs. "Mums izveidojusies ļoti laba sadarbība ar dāmu klubu "Cēsis", parasti varam pateikt, kas slimnīcai nepieciešams, un pēc tam klubs vienojas ar Dānijas partneriem, ko ir iespējams sagādāt un atvest. Nav gadījies tā, kā savulaik, kad ziedojumus veda dažādas organizācijas un reizēm atveda norakstītas lietas, kuras vairs nevarējām izmantot. No Dānijas vestās mantas tiešām ir kvalitatīvas. Trauki un virtuves piederumi, ko šoreiz saņēmām, vispār ir zelts, jo to mums trūkst, kā nekā trauki ir manta, kas plīst. Pagājušajā reizē, kad arī no Dāni jas tika atvestas gultas un krēsli, mēs iekārtojām dienas stacionāru," atzīst I.Ozoliņa.

Nule atvestās gultas plānots izmantot, lai iekārtotu jauno aprūpes nodaļu slimnīcā, kurā mēbeles ļoti nepieciešamas. Tās tiek gaidītas arī no Gotlandes. I.Ozoliņa cer, ka jau drīz jaunā nodaļa varēs uzņemt pacientus, neuztraucoties, ka pietrūks gultasvietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)