Banner 980x90

Cēsu klīnika sadarbojas ar sabiedriskās labdarības organizāciju "Dr.Klauns"

Trešdien, 15.oktobrī, SIA "Cēsu klīnika" viesojās sabiedriskās labdarības organizācijas "Dr.Klauns" koordinatore Marianna Milovska, kā arī Dr. Tūta, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja SIA "Cēsu klīnika" projekta vadītāja Agnese Gaidelione.

Tā kā organizācija par savu mērķi izvirza medicīnas klaunādes attīstību Latvijā, tad šajā tikšanās reizē tika pārrunāta ērtas un draudzīgas vides radīšana gan bērniem, gan to vecākiem, kā arī apmeklētājiem un klīnikas personālam, iesaistot Dakterus Klaunus klīnikas ikdienas darbā.

Cēsu klīnikas bērnu slimību nodaļa ar dienas stacionāru un ķirurģijas dienas stacionāra personāls ar prieku sagaidīja jauno kolēģi Dr. Tūtu un izrādīja turpmākās darba telpas. Turpmāk Dr. Klauns viesosies Cēsu klīnikā katru trešdienu no plkst.10.00 līdz plkst.13.00 sākot no 22.oktobra.

Dr. Tūta par pirmajiem iespaidiem viesojoties Cēsu klīnkā: "Patiess prieks bija būt Cēsu klīnikā un baudīt sirsnīgu uzņemšanu! Pie jums ir ģimeniska sajūta. Iepazīstoties ar klīnikas personālu kopumā sajutu ieinteresētību un atsaucību, kas protams, silda sirdi! Ļoti ceru, ka mums kopā sadarbojoties, izdosies padarīt kā mazo tā lielo pacientu uzturēšanos klīnikā pēc iespējas tīkamāku!"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)