Banner 980x90

Cēsu Jauniešu dome uzņem jaunus biedrus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Novembra sākumā Cēsu novada Jauniešu dome uzņēma 26 jaunus biedrus, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Lai arī iesvētības noslēgušās, ikviens kurš vēlas darīt labus darbus pilsētā, ir aicināts pievienoties Jauniešu domes komandai. Tikšanās notiek katru trešdienu plkst.17.00 Rīgas ielā 23, Cēsīs.

Šogad Jauniešu domes pasākuma tematika bija "panki", tāpēc ikvienam potenciālajam Jauniešu domes biedram bija jāierodas panka noskaņās un pankiem raksturīgā apģērbā. Lai pārbaudītu panku spēju sadarboties komandā un domāt radoši, jaunieši grupās pilsētā veica dažādus uzdevumus. Pēc uzdevumu veikšanas jaunieši atgriezās Jauniešu mājā, lai kopīgi baudītu paštaisītos gardumus.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)