Banner 980x90

Cēsu dartistiem otrā un trešā vieta Latvijas klubu komandu čempionāta Virslīgas pirmajā posmā

Aizvadītajā nedēļas nogalē "Cēsu darts kluba 50" dalībnieki piedalījās Latvijas klubu komandu čempionāta Virslīgas  1 posmā šautriņu mešanā. Turnīrs notika Rīgā, Ķīpsalas hallē, izstādes "Sports un atpūta" ietvaros. Paralēli sacensībām, savus spēkus šautriņu mešanā, varēja izmēģināt arī ikviens izstādes apmeklētājs un ļoti daudzi šo iespēju arī izmantoja.

VIrslīgā startē 6. labākās Latvijas klubu  komandas pēc pagājušā gada rezultātiem. Cēsu klubam šajā sešiniekā veselas 3.komandas! Katrā komandā spēlē 3 kungi un 1 dāma, komandas savā starpā izspēlēja viena apļa turnīru, spēle 501 ar dubulto lega nosbeigumu, kā parasti.

Visas spēles turnīrā izvērtās ļoti interesantas un līdzīgas, līdz ar to uzvarētāju nevarēja paredzēt līdz pat turnīra beigām.

Par uzvarētājiem kļuva Jēkabpils darts kluba "Lūsis" komanda, bet otrajā un trešajā vietā Cēsu šautriņu metēji. Komanda "Cēsis I" , pērnā gada Latvijas kausa ieguvēji, ( Ilgvars Lācis, Avelīna Lāce, Gatis Lancers un Raivis Ogorodovs )  izcīnīja tikpat punktus kā "Cēsis II"'( Jānis Ieviņš, Imants Nikolajevs, Ojārs Limbaks, Andžela Zariņa ), pat legu attiecība bija identiska, taču savstarpējā spēlē pārāka bija "Cēsis I" komanda.  "Cēsis III" komanda ( Ivo Mote, Jānis Bačkins, VIzbulīte VIrviča un Edmunds Grava šoreiz 6. vietā, kaut gan arī trešajai komandai bija iespējas izcīnīt kādu uzvaru. Ceturtā un piektā vieta turnīrā "Paddy Whealans darts klubam" no Rīgas.

Nākošais Latvijas klubu komandu čempionāta posms VIrslīgai plānots 2. jūlijā Priekuļos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)