Banner 980x90

Cēsu audzināšanas iestādē nepilngadīgajiem viesosies Māris Verpakovskis

Valmiera, 15.jūn., LETA. Valsts probācijas dienesta akcijā "Cilvēks cilvēkam" Cēsu audzināšanas iestādē nepilngadīgajiem piedalīsies Māris Verpakovskis, aģentūru LETA informēja Valsts probācijas dienesta pārstāvji.

"Uz pasākumu došos, lai dalītos ar savu pieredzi sportista gaitās. Runāšu par izaicinājumiem un sasniegumiem, par to kā pārvarēt šķēršļus, kā strādāt pašam ar sevi, lai sasniegtu iecerēto. Noteikti kopā ar jauniešiem uzspēlēsim futbolu un sarīkosim vēl kādu interesantu aktivitāti," stāsta Verpakovskis.

Akciju "Cilvēks cilvēkam" Valsts probācijas dienests (VPD) rīko divreiz gadā un akcijas norisē vasarā tiek iekļautas vairākas sportiskas aktivitātes, kurās piedalās, gan jaunieši, gan VPD darbinieki, gan brīvprātīgie. Lai veicinātu jauniešu virzību uz savu mērķu sasniegšanu, akcijas ietvaros VPD cenšas jauniešiem piedāvāt saturisku un pēc iespējas plašāku jomu klāstu aptverošu programmu. Kopš 2014.gada akcijas rīkošanā VPD piesaista arī sabiedrībā pazīstamus, jauniešus interesējošu jomu pārstāvjus. Ņemot vērā jauniešu izteikto lielo interesi par sportu un, īpaši, futbolu, šoreiz dalībai akcijā ir uzaicināts viens no visu laiku labākajiem Latvijas futbola uzbrucējiem, tagad futbola kluba Latvijas Futbola federācijas valdes loceklis, futbola kluba "Liepāja/Mogo" prezidents Māris Verpakovskis. Šovasar akcija notiks 16.jūnijā.

Akcijas mērķis ir popularizēt saturīga, izglītojoša brīvā laika pavadīšanu notiesāto jauniešu vidū, motivējot jauniešus pozitīvām pārmaiņām, palīdzot uzlabot viņu savstarpējās komunikācijas un sadarbības prasmes, kā arī vienkārši, radot pozitīvas emocijas esot kopā un produktīvi pavadot laiku. Daloties ar savām zināšanām, pieredzi, darba ieguldījumu, mēs varam veidot labāku sabiedrību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)