Banner 980x90

Cēsu audzināšanas iestādē nepilngadīgajiem notiks ikgadējā akcija "Cilvēks cilvēkam"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Cēsu audzināšanas iestādē nepilngadīgajiem otrdien, 20.decembrī, notiks ikgadējā akcija "Cilvēks cilvēkam", kurā notiesātajiem jauniešiem tiks organizēta radošā darbnīca ar mūziķi Reini Reķi.

Akciju "Cilvēks cilvēkam" Valsts probācijas dienests (VPD) rīko 13.gadu. Akcija tiek organizēta Cēsu audzināšanas iestādē nepilngadīgajiem divreiz gadā un tās mērķis ir popularizēt saturīga, izglītojoša brīvā laika pavadīšanu notiesāto jauniešu vidū, iedvesmojot un motivējot jauniešus pozitīvām pārmaiņām. Katru gadu akcijā VPD cenšas jauniešiem piedāvāt saturisku un pēc iespējas plašāku jomu klāstu aptverošu programmu, aģentūru LETA informēja VPD.

Šodien Cēsu audzināšanas iestādē notiks šogad otrā akcija un tajā jauniešiem tiks organizēta radošā darbnīca ar mūziķi Reini Reķi. Radošajā darbnīcā jauniešiem būs iespēja tuvāk iepazīties ar bungu un citu sitamo mūzikas instrumentu spēli. Reķis ir bundzinieks grupā "RR Band" un dažādos individuālajos projektos.

"Mūzika, bungas un sitamie instrumenti ir mana būtība un liela daļa manas dzīves. Esmu patiesi priecīgs par iespēju piedalīties šajā akcijā un sniegt puišiem iespēju uzzināt vairāk par mūziku un šoreiz - tieši bungu spēli. Ziemassvētku laiks ir gaišu domu un labu darbu laiks, tāpēc patiesi ceru, ka radošā darbnīca puišus iedvesmos un sniegs pozitīvas emocijas," norāda Reķis.

Kopš 2014.gada akcijas rīkošanā VPD piesaista arī sabiedrībā pazīstamus jauniešus interesējošu jomu pārstāvjus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)