Banner 980x90

Cēsu atklātā čempionāta 2010/2011 gada sezona noslēgusies - čempioni Gatis Lancers un Zeltīte Strade

Sestdien, 28. maijā priekuļos, "Rifā" norisinājās Cēsu atklātā čempionāta šautriņu mešanā pēdējais, devītais, posms. 

Pēdējā posmā par uzvarētāju kungu konkurencē pirmo reizi sezonā kļuva Ilgvars Lācis ( Vecpiebalga ), kurš finālā ar 4:3 pieveica Gati Lanceru no Valmieras. Trešā vieta šajā posmā Ivo Motem no Vecpiebalgas.

Dāmu konkurencē pēdējā posmā uzvaru izcīnīja pērnā gada Cēsu čempione Avelīna Lāce,otrā vieta Zeltītei Stradei ( Lizums ) , bet trešā vieta Ņinai Butānei no Cēsīm.

Sezonas kopvērtējumā pēc 9. posmiem par jauno Cēsu čempionu pirmo reizi kļuva Gatis Lancers no Valmieras( 179 p.), otrā vieta Jānim Ieviņam n Cēsīm ( 170 p. ), bet trešā vieta pagājušā gada Cēsu čempionam Imantam Nikolajevam ( 146 p. ) . Kopumā sezonā kungu sacīkstēs ieskaites punktus guva 35 kungi.

Dāmām sezonas kopvērtējumā uzvarētājas gods Zeltītei Stradei no Lizuma ( 59 p. ), otrā šogad pērnā gada čempione Avelīna Lāce no Vecpiebalgas ( 48 p. ), bet trešā Ņina Butāne no Cēsīm ( 31 p. ) . Jāatzīmē, ka Ņinai šī ir jau 15. sezona pēc kārtas šautriņu mešanā, kopš kluba dibināšanas. Izcils sniegums!

Vairāk informācija par citiem rezultātiem un statistika kluba mājas lapā http:www.dartscesis.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)