Banner 980x90

"Cēsu alus/Lekrings" vēlreiz sakauj "Pārgauju"

Latvijas Florbola čempionātā trešdien, 21.janvārī, notika viena vīriešu Virslīgas spēle - pie "Cēsu alus/Lekringa" viesojās paši tuvākie kaimiņi - Stalbes "Pārgaujas" florbolisti.

Kā ziņo Latvijas Florbola Savienība, cēsnieki izrādījās ļoti neviesmīlīgi namatēvi, jo savus ciemiņus sagrāva ar 11:2, "hat-trick" Aleksandra Abramova kontā.

Pašreizējā čempione "Cēsu alus/Lekrings" šosezon zaudējusi vismazāk punktu, taču pret divām neveiksmēm pēc kārtas pret abām Rīgas komandām (FK "Rīga" un "Mogo-RTU/Rockets") cēsnieki, ja grib uzvarēt regulārajā turnīrā, vaļības atļauties vairs nedrīkst.

Trešdien "Cēsu alum/Lekringam" pretī stājās Stalbes "Pārgauja", kuru turnīra pirmajā aplī cēsnieki sakāva ar 13:3. Lai arī spēles vidū laukuma saimniekiem bija tikai vienu vārtu pārsvars (3:2), mača turpinājumā viņi guva astoņus bezatbildes vārtus un varēja svinēt vēl vienu tikpat pārliecinošu uzvaru - 11:2. Pēc šī panākuma "Cēsu alus/Lekrings" ar 45 punktiem turnīra tabulā joprojām ieņem otro vietu.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Tomu Rīsmani, kura kontā trīs rezultatīvas piespēles. Tieši tāds pats punktu guvums arī Andrim Malkavam, Aleksandrs Abramovs guva trīs vārtus, bet Jāņa Meldera kontā divi vārtu guvumi. Par labāko starp stalbiešiem atzina Aivi Ādmini, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākais.

Jāpiebilst, ka cēsnieki šajā mačā pa pretinieku vārtiem meta 41 reizi, kamēr viņu oponenti atbildēja tikai ar 15 raidījumiem.

"Cēsu alus/Lekrings" - SK "Pārgauja" 11:2 (2:0, 4:2, 5:0)

Metienu attiecība:
41:15 (13:4, 16:8, 12:3)

Rezultatīvākie:
"Cēsu alus/Lekrings" – Aleksandrs Abramovs 3 (3+0), Andris Malkavs 3 (0+3), Toms Rīsmanis 3 (0+3), Jānis Melderis 2 (2+0), Jānis Rajeckis 2 (1+1), Emīls Dzalbs 1 (1+0), Kārlis Bulmeistars 1 (1+0), Toms Šmits 1 (1+0), Pauls Erenbots 1 (1+0), Andris Rajeckis 1 (0+1).

SK "Pārgauja" - Ādminis 2 (1+1), Oskars Balodis 1 (1+0), Rolands Jānelsiņš 1 (0+1).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)