Banner 980x90

"Cēsu alus"/"Lekrings" vārtsargs: Galvenais bija nepakļauties pretinieku stilam

"Cēsu alus"/"Lekrings" spēlētāji pirms Latvijas "Elvi Florbola līgas" vīriešu finālspēles kā galveno mērķi uzstādīja nepakļaušanos pretinieku "Mogo-RTU"/"Rockets" spēles stilam, sarunā ar aģentūru LETA pauda vienības vārtsargs Normunds Krūmiņš.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka sestdien notikušajā finālspēlē cēsnieki sagrāva regulārā turnīra uzvarētāju "Mogo-RTU"/"Rockets" ar 9:4, iegūstot septīto čempionu titulu vienības vēsturē un trešo pēc kārtas.

"Pirms mača biju pārliecināts, ka uzvarēsim. Galvenais bija nevis pakļauties pretinieku stilam, bet noteikt savu spēles ātrumu. Svarīgs bija tieši mača sākums," izteicās Krūmiņš, kurš pēdējos gados sargā čempionu vārtus. "Tāpat fantastiska bija mūsu disciplīna aizsardzībā un pretinieki vārtus varēja gūt tikai izsitot ar gaļu."

"Vēl lieliski spēlējām mazākumos, iegūstot pārliecību, turklāt vienā no tiem pat guvām vārtus. Tas viņus pavisam salauza," uzvaras iemeslus uzskaitīja vārtsargs. "Varbūt pretinieku komandas vidējais vecums ir lielāks, bet mums palīdzēja iepriekšējo sezonu finālsēriju pieredze."

Šogad Latvijas čempioni tika noskaidroti vienā finālspēlē. Pats Krūmiņš gan atzina, ka viņam labāk patīk sērijas līdz četrām uzvarām, tomēr nenoliedza, ka izšķirošajā mačā Jelgavā tribīnēs valdījusi lieliska atmosfēra.

Par sieviešu turnīra uzvarētāju smagā cīņā kļuva Kocēnu "Rubene", kas ar 8:6 pārspēja "Ķekavu". Bronzu sieviešu turnīrā negaidīti ieguva šīs sezonas pastarīte RSU, ar 4:3 pieveicot Ķekavas "Bulldogs" florbolistes, bet vīriešiem pie bronzas tika Kocēnu "Rubene", kas ar 5:4 apspēlēja pagājušās sezonas otro spēcīgāko vienību "Lielvārde".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)