Banner 980x90

"Cēsu alus"/"Lekrings" uzvar "Elvi Florbola līgas" pirmajā pusfināla spēlē

Ar uzvarām "Elvi Florbola līgas" vīriem pusfināla sērijas sestdien iesāka iepriekšējās sezonas čempione "Cēsu alus"/"Lekrings" un regulārajā sezonā uzvarējusī "Mogo-RTU"/"Rockets" komanda.

Cēsnieki savā laukumā ar 8:4 (1:2, 6:1, 1:1) pieveica Kocēnu "Rubenes" spēlētājus. Vēl spēles 32.minūtē "Rubene" panāca izlīdzinājumu 3:3, tomēr turpmākajā mačā dominēja mājinieki.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Gints Bērtulis.

Zīmīgi, ka regulārajā sezonā abās šo komandu savstarpējās spēlēs pārāka bija tieši "Rubene".

Tikmēr "Mogo-RTU"/"Rockets" savā laukumā ar 6:3 (2:2, 1:0, 3:1) pieveica "Lielvārdi". Izšķirošo izrāvienu mājiniekiem veica Edžus Bunka, kurš trešajā trešdaļā guva trīs vārtus pēc kārtas.

Sērijas ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Arī šajā Latvijas vīriešu čempionāta sezonā piedalījās 14 komandas - 13 klubi un Latvijas junioru U-19 izlase.

Čempionāta izspēles kārtības būtiskākā izmaiņa ir tikai vienas finālspēles aizvadīšana par čempionu kausu un zelta medaļām. Tikmēr komandas, kas regulārā turnīra laikā neiekļuva labāko astotniekā un neieguva tiesības piedalīties izslēgšanas spēlēs, saglabājot jau izcīnītos punktus, aizvada vēl divu apļu turnīru, kurā noskaidro vienu neveiksminieci, kurai būs jāatstāj virslīga. Šajā turnīrā piektdien kārtējo neveiksmi cieta "Jelgavas novads", kas ar 4:6 (2:2, 1:2, 1:2) piekāpās Ķekavas "Bulldogs" komandai un zaudēja cerības saglabāt vietu valsts augstākajā līgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)