Banner 980x90

"Cēsu alus/Lekrings" pārliecinoši uzvar Valmierā

Elvi florbola līgas vīriešiem regulāro turnīru ar pārliecinošu uzvaru noslēdza čempionvienība "Cēsu alus/Lekrings", kas svētdien, 15.februārī, viesos ar 12:5 sakāva "Valmieru/ViA".

Kā ziņo www.floorball.lv, cēsnieki turnīra tabulā ieņēma 2.vietu un ceturtdaļfinālā spēkosies ar "Ulbroku/FS Masters".

"Cēsu alus/Lekrings" turnīra pirmā apļa spēlē, kad "Valmiera/ViA" viesojās Cēsīs, spēja uzvarēt tikai pēcspēles metienos (5:4). Šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā čempioni uzskatāmi nodemonstrēja, ka savam vājuma brīdim jau tikuši pāri. Jau pirmās trešdaļas laikā viesi izvirzījās vadībā ar 5:1. Otrajā periodā Cēsu florbolisti vēl nedaudz palielināja savu pārsvaru (8:3), bet pēdējā spēles nogrieznī guva divas reizes vairāk vārtu, nekā valmierieši - 12:5.

"Cēsu alus/Lekrings" regulāro turnīru noslēdza ar 61 punktu un 2.vietu turnīra tabulā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā cēsnieki spēkosies ar "Ulbroku/FS Masters".

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju komandā saņēma Artūrs Jurševskis, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pa trim punktiem Cēsu komandā guva Toms Rīsmanis, Ingus Laiviņš un Andris Rajeckis. Par labāko starp valmieriešiem atzina vienu vārtu autoru Lauri Alvi Stipro, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Elvijs Jankovskis.

FBK "Valmiera/ViA" - "Cēsu alus/Lekrings" 5:12 (1:5, 2:3, 2:4)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)