Banner 980x90

"Cēsu alus/Lekrings" izglābj divus punktus no valmieriešiem

Otrdien, 3.februārī, Elvi florbola līgā vīriešiem notika viena spēle, kurā čempione "Cēsu alus/Lekrings" uzņēma "Valmieru/ViA", ziņo floorball.lv.

Cēsniekiem, lai arī viņi bija favorītu lomā, visu cīņas gaitu nācās atspēlēties, līdz uzvaru viņi guva tikai pēcspēles metienos - 5:4.

"Cēsu alus/Lekrings" un "Valmiera/ViA" otrdien Cēsīs izspēlēja pirmā riņķa atlikto maču, bet jau pēc 12 dienām abas komandas tiksies vēlreiz. Abu komandu situācija turnīra tabulā bija samērā atšķirīga - ja cēsnieki stabili ieņēma otro vietu, saglabājot teorētiskas cerības uz uzvaru regulārajā turnīrā, tad valmieriešiem notiek "būt vai nebūt" cīņa par iekļūšanu "play-off" zonā.

Jau 3.minūtē rezultātu ar precīzu metienu atklāja "Cēsu alus/Lekrings" Toma Šmita personā (1:0), bet viesi drīz vien atbildēja ar diviem precīziem metieniem, pārņemot vadību - 2:1. Pēc pirmā perioda "Valmiera/ViA" atradās vadībā ar 3:2, šo trauslo pārsvaru saglabājot līdz pat otrās trešdaļas pēdējai minūtei, kad laukuma saimnieki panāca izlīdzinājumu - 4:4. Nedz pēdējā periodā, nedz arī pagarinājumā vārti netika gūti, tāpēc uzvarētāju noteikšana bija jāatliek uz pēcspēles metienu sēriju.

Viss izšķīrās sērijas piektajā kārtā, kad cēsnieks Aleksandrs Abramovs savu iespēju realizēja, bet valmierietim Elvijam Jankovskim neizdevās pārspēt Normundu Krūmiņu - 5:4. Pēc šīs uzvaras "Cēsu alum/Lekringam" turnīra tabulā ir 56 punkti un vairs neatņemama 2.vieta. Cēsniekiem palikušas arī ļoti regulāras cerības uz 1.vietu. FBK "Valmiera/ViA" ar 31 punktu ieņem 9.vietu, par vienu punktu atpaliekot no astotās.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Normunds Krūmiņš, kurš atvairīja 23 pretinieku metienus. Rezultatīvākie viņa komandā bija Toms Šmits ar diviem goliem un Andris Malkavs ar 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp valmieriešiem atzina Gati Liepiņā, bet rezultatīvākais ar divām piespēlēm bija Matīss Salmiņš.

"Cēsu alus/Lekrings" - FBK "Valmiera/ViA" 5:4 PS (2:3, 2:1, 0:0, 0:0, 1:0)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)