Banner 980x90

"Cēsu alus"/"Lekrings" florbolisti pārliecinoši apspēlē "Kurši" vienību

Pie pārliecinošas uzvaras Latvijas vīriešu florbola virslīgas regulārā čempionāta mačā svētdien, 4.janvārī, tika pašreizējie čempioni "Cēsu alus"/"Lekrings", kas savā laukumā ar 13:3 (2:1, 4:2, 7:0) sagrāva Liepājas "Kurši" komandu.

Lai gan pirmās divas trešdaļas abas komandas aizvadīja visnotaļ līdzvērtīgā cīņā, mājiniekiem izvirzoties vadībā ar 6:3, noslēdzošajā periodā "Cēsu alus"/"Lekrings" pamanījās gūt septiņus bezatbildes vārtus, nodrošinot ļoti pārliecinošu uzvaru.

Uzvarētāju sastāvā ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Pauls Erenbots, turklāt "hat-trick" iespēja arī Aleksandrs Abramovs.

Tikmēr citā mačā pie panākuma tika vēl viena līdervienība - "Rīga" izbraukumā ar 7:4 (1:0, 1:4, 5:0) salauza "Valmiera"/ViA pretestību.

Otrajā trešdaļā Valmieras komanda bija pamanījusies izvirzīties vadībā ar 4:1, taču atlikušajam laikam spēkam vairs nepietika, jo rīdzinieki guva sešus vārtus pēc kārtas, izcīnot kārtējo panākumu.

"Rīgas" komandas labā divi vārti un divas rezultatīvas piespēles Tomam Bitmanim.

Vēl vienā svētdienas duelī Kocēnu "Rubene" ar 6:3 (2:0, 0:2, 4:1) pārspēja "Ulbroka"/"FS Masters" florbolistus.

Uzvarētāju sastāvā ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Ritvars Bērziņš un Ingars Matisons.

Čempionāta kopvērtējumā "Mogo-RTU"/"Rockets" kontā ir 42 punkti 17 spēlēs, bet tai ar 39 punktiem seko čempione "Cēsu alus"/"Lekrings", kas gan aizvadījusi par trim mačiem mazāk. Tikmēr uz trešo vietu ar 32 punktiem 15 cīņās pakāpusies "Rīga", bet no tās par punktu atpaliek "Lielvārde".

Pie 28 punktiem tikusi Kocēnu "Rubene", bet punkts mazāk ir "Ulbroka"/"FS Masters" florbolistiem. Tikmēr labāko astoņnieku ar attiecīgi 24 un 22 punktiem noslēdz "Bauska" un Liepājas "Kurši".

Čempionātā bez gūtiem punktiem cīnās vienīgi "Jelgavas novads", kas piedzīvojis 16 zaudējumus.

Pērn vīriešu čempionāta finālsērijā "Cēsu alus"/"Lekrings" ar 4-1 pieveica "Lielvārdes" komandu, bet dāmu turnīrā Kocēnu "Rubene" ar 4-0 pieveica "Ķekavu".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)