Banner 980x90

"Cēsu alus"/"Lekrings" atgūst vadību "Elvi florbola līgas" pusfināla sērijās

Uzvaras "Elvi Florbola līgas" vīriem pusfināla sērijas trešajās spēlēs sestdien, 21.martā, guva "Cēsu alus"/"Lekrings" un "Mogo-RTU"/"Rockets" florbolisti, sērijā līdz četrām uzvarām panākot vadību ar 2-1.

"Cēsu alus"/"Lekrings" komanda viesos ar 6:4 (2:2, 1:0, 3:2) pārspēja Kocēnu "Rubenes" vienību.

Spēle aizritēja sīvā cīņā līdz pamatlaika pēdējai minūte, kad komandas šķīra vienu vārtu starpība (5:4). Kad līdz trešā perioda beigām bija atlikušas 50 sekundes, "Rubenes" komanda nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, to izmantoja cēsnieku spēlētājs Andris Rajeckis un panāca 6:4 savas komandas labā.

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās bija tieši A.Rajeckis, kuram divi gūti vārti un viena rezultatīva piespēlē. Tāpat divus vārtus guva arī Toms Šmits.

Tikmēr "Rubene" rindās ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Ingars Matisons.

Pusfināla sērijas ceturto spēli komandas aizvadīs svētdien Kocēnos.

Savukārt otras pusfināla sērijas trešajā spēlē "Mogo-RTU"/"Rockets" viesos ar 9:3 (2:1, 5:0, 2:2) pārspēja "Lielvārdes" komandu.

Lai gan "Lielvārdes" florbolisti pirmie izvirzījās vadībā, "Mogo-RTU"/"Rockets" komanda guva septiņus bezatbildes vārtus un, uzsākot trešo periodu, bija vadībā jau ar 7:1. Pēdējā spēles periodā abas komandas guva pa diviem vārtiem un "Mogo-RTU"/"Rockets" svinēja uzvaru ar 9:3.

Rezultatīvākais spēlētājs "Mogo-RTU"/"Rockets" rindās ar četriem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli bija Kārlis Bulāns.

Nākamā komandu tikšanās paredzēta svētdien Lielvārdē.

Arī šajā Latvijas vīriešu čempionāta sezonā piedalījās 14 komandas - 13 klubi un Latvijas junioru U-19 izlase.

Čempionāta izspēles kārtības būtiskākā izmaiņa ir tikai vienas finālspēles aizvadīšana par čempionu kausu un zelta medaļām.

Tikmēr komandas, kas regulārā turnīra laikā neiekļuva labāko astotniekā un neieguva tiesības piedalīties izslēgšanas spēlēs, saglabājot jau izcīnītos punktus, aizvada vēl divu apļu turnīru, kurā noskaidro vienu neveiksminieci, kurai būs jāatstāj virslīga.

Šajā turnīrā divas neveiksmes piedzīvojusi Ķekavas "Bulldogs" vienība, kas piektdien ar 5:11 piekāpās Stalbes "Pārgauja" florbolistiem, bet sestdien ar 5:14 kapitulēja "Bauskas" komandai. Tikmēr "Pārgauja" sestdien ar 8:5 pārspēja "Talsi"/"Triobet" vienību. Tomēr vietu valsts augstākajā līgā jau ir zaudējusi "Jelgavas novads" komanda, kura ar trim punktiem 31 spēlē ieņem pēdējo - 14.pozīciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)