Banner 980x90

Cēsu 2.pamatskolā veicinās bērnu vēlmi nodarboties ar sportu

Food Union piena dzēriena zīmols Rasēns ar īpaši izstrādātu kustību kompleksu veicinās bērnu vēlmi nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, 6.novembrī, Rasēna Kustība par kustību ar aerobikas stundu viesosies Cēsīs, Cēsu 2.pamatskolā Gaujas ielā 45, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Food Union sabiedrisko attiecību konsultante Linda Ļisicina.

Tās laikā bērni kopā ar horeogrāfiem un Rasēnu apgūs kustības un varēs tās likt lietā, filmējot video un piedaloties konkursā.

Rasēna aerobikas stunda Cēsu 2.pamatskolā sāksies plkst.9.50 un plkst.10.40.

Kampaņas Rasēna Kustība par kustību ietvaros izveidotā aerobikas skola uzrunās bērnus un viņu vecākus vēl nebijušā veidā, veidojot izpratni, ka kustība un sports ir izprieca.

Rasēna Kustība par kustību sekmēs bērnu prieku nodarboties ar fiziskajām aktivitātēm jau pirmsskolas vecumā un sākumskolā, lai laikus novērstu tās sekas, kas redzamas vēlāk: mazkustība, palielināts svars, nepatika pret sporta stundām skolā, veselības problēmas. Aktualizējot terminu "sporta izprieca", kopā ar profesionāliem mūziķiem un horeogrāfiem izveidota bērniem saistoša mūzika un kustību komplekss, ko viņi viegli varēs atkārtot mājās, skolā vai kopā ar draugiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)