Banner 980x90

Cēsniekus aicina diskutēt par "Cēsu siltumtīklu" jauno tarifu projektu

Iedzīvotājus aicina uz sanāksmi par siltumapgādes uzņēmuma SIA "Cēsu siltumtīkli" siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektu, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijā (SPRK).

Komisija uz uzklausīšanas sanāksmi ir aicinājusi "Cēsu siltumtīklu" pilnvaroto pārstāvi, kas varēs komentēt iesniegtā siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projekta būtību un ekonomisko pamatojumu.

Uzklausīšanas sanāksmes dalībniekiem tiks dota iespēja uzdot jautājumus uzņēmuma pārstāvim un izteikt savus priekšlikumus un ieteikumus par "Cēsu siltumtīklu" iesniegto siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu projektu.

SPRK mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka "Cēsu siltumtīkli" iesniegtais tarifu projekts paredz siltumenerģijas tarifa samazinājumu. Tā, piemēram, pie dabasgāzes tirdzniecības cenas 210 lati par tūkstoti normālkubikmetru, siltumenerģijas tarifs ar akcīzes nodokļa komponenti samazināsies par 17,1%.

Uzņēmums skaidro, ka tarifa izmaiņas saistītas ar Cēsu siltumapgādes sistēmas modernizāciju, siltumtrašu rekonstrukciju, kas samazina siltumenerģijas zudumus pārvadē un sadalē un šķeldas katlumājas izbūvi Rūpniecības ielā 13A, kas, uzsākot savu darbību, samazinās siltumenerģijas ražošanas izmaksas.

"Cēsu siltumtīkli" informē, ka piedāvātie siltumenerģijas tarifi atkarībā no dabasgāzes diferencētajiem tirdzniecības gala tarifiem pie dažādām tirdzniecības cenām varētu stāties spēkā no 2013.gada 1.jūlija.

Iepazīties ar "Cēsu siltumtīklu" iesniegto tarifu projektu un tā izmaksu kopsavilkumu var šeit

Sanāksme plānota pirmdien, 22.aprīlī, plkst.17.00 Pieaugušo izglītības centra konferenču zālē Raunas ielā 4, Cēsīs.

Interesenti dalību sanāksmē var pieteikt pa telefonu vai e-pastu līdz  21.aprīlim (kontaktpersona Guntis Bērziņš, tel. 29459303; guntis.berzins@sprk.gov.lv).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)