Banner 980x90

Cēsnieki saņem viltus piedāvājums veikt dzeramā ūdens analīzes

Cēsnieki pēdējā laikā saņēmuši telefona zvanus, kuros nezināmas personas piedāvā ierasties pie viņiem mājā, dzīvoklī, lai veiktu dzeramā ūdens analīzes un uzstādītu ūdens filtrus, vēsta laikraksts "Druva".
Zvanītāji stādas priekšā kā ūdens apsaimniekošanas uzņēmuma uzņēmuma "Vinda" pārstāvji.

Kā laikrakstam norādījis "Vinda" direktors Varis Ādamsons, uzņēmumam ar šiem zvanītājiem nav nekāda sakara. Arī "Vinda" saņēmusi cēsnieku jautājumus par konkrēto situāciju.

Ādamsons atzīmējis, ka "Vinda" regulāri veic ūdens analīzes, un dzeramais ūdens atbilst visām dzeramā ūdens kvalitātes un nekaitīguma prasībām. Tātad nekādi ūdens attīrīšanas filtri nav nepieciešami, ziņo "Druva".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)