Banner 980x90

Cēsīs viesojās Valmieras Jauniešu dome

Attīstība ir visa pamatā un attīstības pamatā ir sadarbība, tāpēc attīstīties gribošā Cēsu novada Jauniešu dome 4.janvārī uzņēma pie sevis netālos kaimiņus – Valmieras Jauniešu domi, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv pavēstījaCēsu novada jauniešu domes pārstāvis Emīls Lukjanskis.

Tikšanās galvenais mērķis – sadarbības veidošana un kopēju projekta ideju izstāde.

Abas Jauniešu domes arī prezentēja sevu darbu, pastāstot par veiksmīgākajiem prakses piemēriem, kā arī grūtībām. Jautājumi un atbildes bija daudz! Īsāk sakot – vērtīga dalīšanās, stāsta E. Lukjanskis.

Pēc vērtīgām sarunām degustējām arī Cēsu domnieku pašu gatavotos ēdienus. Neizpalika spēles un jautrība! Izturīgākie spēlēja vilkačus. Smiekli, sarunas un dziesmas skanēja ilgi.

Lukjanskis: "Sadarbība būs!"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)