Banner 980x90

Cēsīs vērienīgi svinēs pilsētas svētkus

Sestdien, 26.jūlijā, Cēsīs paredzēti vairāki pasākumi, kas notiek pilsētas svētku laikā.

Svētki sākās jau plkst.8, kad pilsētu centās pamodināt "Orķestrmobilis". Visas dienas garumā būs iespēja iepirkties svētku tirdziņā, piedalīties dažādās radošās darbnīcās, atrakcijās, spēlēs un konkursos, kā arī klausīties pūtēju orķestru izpildītajā mūzikā, jo svētku ietvaros notiks tā skate.

No plkst.12 Pils dārzā notiks etno-eko festivāls "Sviests". Tajā būs dzirdama latviešu un sāmu etnomūzika, būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, kurās katrs sev varēs izgatavot ko noderīgu, garšīgu vai skaistu. Pirts skola piedāvās sauso pērienu, bet instrumentu meistars Raitis Sondors rādīs, kā remontēt mūzikas instrumentus.

Savukārt plkst.17 Rožu laukumā notiks "Cēsu alus" balvas "Gada cēsnieks 2014" un Cēsu novada pašvaldības balvu pasniegšanas ceremonija. Balva "Gada cēsnieks 2014" šogad tiks pasniegta Cēsu mākslas festivāla direktoram Jurim Žagaram.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)