Banner 980x90

Cēsīs uzstāsies Lielbritānijas vokālā sensācija Annique ar grupu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 27.oktobrī, plkst.19.00 Vidzemes koncertzālē "Cēsis" uzstāsies Lielbritānijas vokālā sensācija Annique ar grupu, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Kad kāds kopējs draugs iepazīstinājis Annique ar multi-instrumentālistu Koby Israelite un viņi aptvēra, ka kopā varētu iešķilt dzirksteli elektriskai sadarbībai, Koby un Annique apvienojās vienā grupā, lai uzsāktu darbu pie dziesmu sērijas, kas vainagojās ar lielisku debijas albumu "Heads Up" (Galvas augšā). 

Balstoties uz Koby čigānu un austrumu mūzikas ietekmes savienojuma ar Annique dziļo džeza mūzikas mantojumu diapazonā no Ellas Ficdžeraldas līdz Čakai Hanai, duetam izdodas radīt lielisku kokteili no "french cafe" stila vibrācijām, rūgtensaldas popmūzikas un izjustas soulmūzikas. Tādas dziesmas kā "Fallin" burtiski "pielīp" ar savu enerģiju un izcilo melodiju, bet citas kā, piemēram, "Fly Little Bird", ar pārdabisku vēzienu iecērt emocionālu pliķi.

Albuma "Heads Up" iznākšana lika Annique popularitātei izplatīties ar raķetes paātrinājumu. Biļetes uz viņas koncertiem tika pilnībā izpārdotas tādās "karstākajās" Apvienotās Karalistes muzikālo priekšnesumu sniegšanas vietās kā "Alberthola", "Ronnie Scotts", "The Jazz cafe" un "XOYO". "Glastonbury", "Boom Town", "Secret Garden party" un "Cambridge Jazz Festival" ir tikai daži festivāli, kur viņa ir uzstājusies.

Arī Annique pavadošā grupa sastāv no augstākā līmeņa profesionāļiem. Tās dalībnieki uzstājušies kopā ar tādiem māksliniekiem kā "Seal",  Ellie Goulding, Nina Simone, Lulu, Taraf de Haidouks , Fanfare Ciocarlia, Trevor Horn, Alexandra O Neil, Laura Mvula, Tim Garland, Mica Paris, Leon Ware un Daniel Beddingfeild un tādās vietās kā Hammersmith Apollo, Earls Court, Buckingham Palace, "V festival", "Radio 1 Big Weekend", "Wilderness", "Latitude", "T in the Park", "Eden festival" un "Edinburgh Fringe".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)