Banner 980x90

Cēsīs uzsāks "Tev tuvumā" koncertturneju

Sestdien ar koncertu Cēsīs, Sv.Jāņa baznīcā, svētdien ar diviem koncertiem Rīgā, Vecajā Sv.Ģertrūdes baznīcā sākas šī gada "Tev tuvumā" 12 pasākumu koncertsērija, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja pasākuma organizatori.

Koncertos piedalās gan mūziķi, kuri jau ir redzēti iepriekšējo gadu "Tev tuvumā" sastāvā, gan arī tādi - Aija Andrejeva un Kārlis Auzāns -, kuriem šī būs debija "Tev tuvumā"!

Aija Andrejeva pirmoreiz pievienojusies mūziķu apvienībai "Tev tuvumā", kas pie klausītājiem Ziemassvētku laikā dodas jau ceturto gadu. 2011.gada nogalē kopīgā projektā "Tev tuvumā" apvienojās Artūrs Skrastiņš, Ieva Kerēvica un grupa "Putnu Balle". Arī 2012.gadā projekts uzstājās šādā pat sastāvā, vairākos koncertos skatītāju priekšā stājās arī izpildītājs un komponists Arnis Mednis.

2013.gadā Ievu Kerēvicu uz skatuves nomainīja Marija Naumova, bet Artūru Skrastiņu - Marts Kristiāns Kalniņš. Šogad pamatsolistu statusā Aija Andrejeva, Artūrs Skrastiņš un Marts Kristiāns Kalniņš, bet uz skatuves kāps arī grupa "Putnu Balle", Kārlis Auzāns /čells, ģitāra/, Jānis Miltiņš /klavieres/, Valters Sprūdžs /bass/, Kaspars Kurdeko /sitamie intrsumenti/.

Projekts "Tev tuvumā" kopīgi ieraksta un Latvijas dievnamos izpilda Mārtiņa Brauna, Aivara Hermaņa, Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Imanta Kalniņa, Igo, Aigara Voitišķa, Valta Pūces un citu latviešu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmu versijas akustiskās mūzikas izpildījumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)