Banner 980x90

Cēsīs top pirmā RTU filiāle Vidzemē

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) studiju procesu Cēsīs organizē jau otro gadu. Šogad paveikts daudz, lai RTU informācijas centrs oficiāli kļūtu par RTU Vidzemes filiāli, vēsta laikraksts "Druva".

Jau sagatavota materiāli tehniskā bāze, nodrošināta elektroniska sasaiste ar universitātes zinātnisko rakstu arhīvu, ziņo "Druva". Informācijas centrs un reflektantu pieņemšanas punkts par filiāli juridiski varētu pārtapt jau šajā mācību gadā, tādējādi kļūstot par pirmo RTU filiāli Vidzemē. Līdz šim universitātes filiāles veiksmīgi darbojas gan Kruzemē, gan Latgalē.

"Pagājušajā mācību gadā piestrādājām, veidojot pasniedzēju kolektīvu. Cēsīs netrūkst labu speciālistu, kuri var 1. un 2.kursa studentiem padziļināti pasniegt ķīmiju un fiziku. Esam vienojušies, šīm nodarbībām tiek izmantotas Cēsu skolu moderni iekārtotās dabas zinību klases," "Druvai" stāsta RTU Cēsu informācijas centra vadītājs  Alvis Sokolovs, piebilstot, ka ievadu tehnisko zinātņu specialitātēs pasniedz RTU doktoranti gan no vietējo uzņēmēju vidus, gan augstskolas mācībspēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)