Banner 980x90

Cēsis svin svētkus

Sestdien, 26.jūlijā, Cēsis svin svētkus.

Svētki sākās jau no rīta, kad pilsētu modināja "Orķestrmobilis". Visas dienas garumā interesentiem ir iespēja iepirkties svētku tirdziņā, piedalīties dažādās radošās darbnīcās, atrakcijās, spēlēs un konkursos, kā arī klausīties pūtēju orķestru izpildītajā mūzikā.

No plkst.12 Pils dārzā norisinās etno-eko festivāls "Sviests". Tajā dzirdama latviešu un sāmu etnomūzika. Svētku ietvaros ir iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, kurās katrs sev var izgatavot ko noderīgu, garšīgu vai skaistu. Pirts skola piedāvā sauso pērienu, bet instrumentu meistars Raitis Sondors rāda, kā remontēt mūzikas instrumentus.

No plkst.15 Līvu laukumā - FONO Cēsis (Dzelzs vilks, Bonafide 3000, Roberts Gobziņš un Resnie Putni, Miks Dukurs, Linga, Band Mango, Haralds Sīmanis, Bill&Murray, DJ Toms Grēviņš).

Plkst.17 Rožu laukumā notiks "Cēsu alus" balvas "Gada cēsnieks 2014" un Cēsu novada pašvaldības balvu pasniegšanas ceremonija. Balva "Gada cēsnieks 2014" šogad tiks pasniegta Cēsu mākslas festivāla direktoram Jurim Žagaram.

Cesis24.lv jau vēstīja, ka svētdien, 27.jūlijā, gan lieli, gan mazi cēsnieki un pilsētas viesi tiks gaidīti Cēsu pilsētas sporta svētkos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)