Banner 980x90

Cēsīs pašvaldība cels jaunu daudzfunkcionālu sociālo pakalpojumu centru

Rīga, 14.sept., LETA. Cēsu novada pašvaldība ir izsludinājusi jaunā daudzfunkcionālā sociālo pakalpojumu centra jaunbūves Rīgas ielā 90 metu konkursu, aģentūru LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir iegūt inovatīvu un reprezentatīvu ēkas un teritorijas apbūves risinājumu daudzfunkcionālam sociālo pakalpojumu centram, kas būtu pirmais šāda veida komplekss Vidzemes reģionā un Latvijā. Tas plānots kā paraugs jaunu sociālo pakalpojumu tradīciju ieviešanai un nostiprināšanai.

Konkurss noritēs divās kārtās - pirmajā kārtā notiks meta projekta izstrāde jaunbūvei un tai piesaistītās zemes vienības apkārtnes labiekārtojumam. Pēc pirmās konkursa kārtas tiks noteikti trīs augstāko vietu ieguvēji, kas tiks uzaicināti uz konkursa otro kārtu - sarunu procedūru iepirkuma līguma slēgšanai par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzības veikšanu "Daudzfunkcionāla sociālo pakalpojumu centra jaunbūve Rīgas ielā 90, Cēsīs, Cēsu novadā". Konkursa otrā kārta būs sarunu procedūra ar prezentāciju, tehniskās specifikācijas izstrādi un ieceres projektēšanas piedāvājumu.

Kopējais konkursa godalgu fonds ir 6000 eiro. Pirmās vietas ieguvējam paredzēts piešķirt 3000 eiro, otrās vietas ieguvējam - 1500 eiro, bet trešās vietas ieguvējam - 1500 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)