Banner 980x90

Cēsīs pamazām sāk apkures sezonu

Līdz ar rudens iestāšanos un vēsāku laiku Cēsīs pamazām sāk apkures sezonu. Siltums jau ir padots pirmsskolas izglītības iestādēs un skolās, vēsta laikraksts "Druva".

Kā laikrakstam norādījis uzņēmuma "Cēsu siltumtīkli" direktors Jēkabs Blaus, siltuma pieslēgšana sākas arī komercuzņēmumos, tāpat arī dažu daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji izteikuši vēlmi saņemt siltumu, taču lielais vairums vēl nogaidot.

Blaus atgādina, ka pirms iepriekšējās apkures sezonas vairāk nekā 30 daudzdzīvokļu mājas saņēma brīdinājumu vēstules ar lūgumu līdz apkures sezonas sākumam samaksāt vismaz 50 procentus no parādu summas. Uzņēmuma direktors neslēpj, ka arī šogad ir šādi lielie parādnieki. Par situācijas risinājumu vēl lems.

"Druvai" Blaus norādījis, ka mājas ir parādā vairāk nekā desmit tūkstošus eiro, un iedzīvotājiem jādomā, kā to samazināt, ja grib laikus saņemt siltumu. Taču kopumā parādu situācija pilsētā esot uzlabojusies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)