Banner 980x90

Cēsīs notiks Rīgas Cirka viesizrāde 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 4.novembrī, Cēsīs, CATA kultūras namā, Jāņa Poruka ielā 8 notiks Rīgas Cirka viesizrāde "Krāsaino sapņu šovs", pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē viesizrādes organizators sia "Baltik Star".

"Krāsainie cirka sapņi?  Protams! Kam gan kopš bērnības  nav gribējies būt tik drosmīgam un varošam kā cirka akrobātam un gaisa vingrotājai? Kam gan nav gribējies kļūt par burvju mākslinieku vai  būt neatkarīgam un brīvam kā cirka klaunam? Jaunajā Rīgas Cirka programmā tieši tā   - lūk, tie, kuriem bērnības sapņi ir piepildījušies! Gaisa vingrotāji, akrobāti, buvju triku meistari, klauni - mākslinieki, kuri  ar savam prasmēm jau saņēmuši skatītāju aplausus dažādu pasaules valstu cirkos, izcīnījuši augstas godalgas starptautiskos cirka festivālos un konkursos," ar izrādi iepazīstina Zaicevs.

Jaunās programmas "naglas"  ir klaunu duets "Red &Blue" – Latvijas mākslinieki Katja un Genādijs – jau piecus gadus pēc kārtas ir populārā Francijas televīzijas raidījuma "Music Art Show"  dalībnieki, savās darba gaitās  regulāri atrodas viesizrādēs Skandināvijā (Dānija, Zviedrija, Norvēģija), Korejā, Turcijā, Francijā, Holandē, Vācijā. Šobrīd viņi dažas nedēlas atradīsies pie mums Latvijā, lai  novembra beigās atkal postos uz Franciju. 

Mākslinieki ir moderni un universāli, katrā savā klaunādes iznācienā demonstrē nepārspētas ekvilibristikas, akrobātikas un pat burvju mākslas prasmes.

Bērniem līdz 3 gadiem bezmaksas, ja neaizņem atseviškas vietas. No trim gadiem – jāperk pilnu bileti.

Biļetes var nopirkt kasēs "Biļesu serviss" (Rīga) un "Biļešu paradize" (Latvija, Rīgas Latviešu biedrībā).

Biļetes uz izrādi Cēsis var iegādāties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)