Banner 980x90

Cēsīs notiks Pasaules pievilkšanās diena

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 Sestdien, 10.septembrī, ikviens interesents aicināts no plkst.10.00 līdz plkst.16.00 apmeklēt kādu no 80 Pasaules pievilkšanās dienas (World Pull Up Day) punktiem visā Latvijā un pievilkties, lai mēs arī šogad citu valstu kopvērtējumā spētu nosargāt līderpozīcijas.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā, pievilkšanās dienas punkts Cēsīs būs pilsētas stadiona teritorijā, Valmieras ielā 6 .

Pasākuma galvenais mērķis ir mudināt sabiedrību domāt par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī apzināties labas fiziskās formas nozīmi ikdienas dzīvē. Protams, liels izaicinājums ir uzrādīt labu rezultātu uz citu pasaules valstu fona, ko Latvijai visus iepriekšējos gadus ir lieliski izdevies izdarīt.

"Mēs gaidām pilnīgi visus - vīriešu, sievietes, gados vecākus cilvēkus un bērnus. Arī tos, kuri var pievilkties vismaz vienu reizi, jo katrs dalībnieks un katra pievilkšanās reize ir svarīga," aicina Latvijas Ielu vingrotāju sporta biedrības vadītājs Māris Šlēziņš.

Pasaules pievilkšanās dienas centrālais punkts atradīsies Grīziņkalna sporta kompleksā, Jāņa Asara ielā 26, kur visā pasākuma norises laikā skanēs mūzika un valdīs lieliska atmosfēra. Visi dalībnieki saņems īpašo Pasaules pievilkšanās dienas diplomu.

Uz šo brīdi pasaulē ir reģistrēti gandrīz 500 pievilkšanās punkti 72 valstīs un gaidāms, ka līdz pašam pasākumam to skaits pieaugs līdz 600 punktus 80 valstīs.

Spēka dienas tradīcija aizsākās 2012.gadā, kad VAS "Latvijas dzelzceļš" kopā ar Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrību pirmo reizi rīkoja šo pasākumu. Gadu gaitā šī pasākuma ideja iemantoja lielu atbalstītāju skaitu ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)