Banner 980x90

Cēsīs notiks otrais "Panākumu skolas" pasākums

Valmiera, 14.sept., LETA. 20.septembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notiks otrais "Panākumu Skola", kurā ar jauniešiem pieredzē dalīsies vairākas Latvijā pazīstamas personības, aģentūrai LETA pavēstīja pasākuma pārstāve Elīna Korba.

Pasākumā uzstāsies "Draugiem Goup" runasvīrs un raidījumu vadītājs Jānis Palkavnieks, hip-hopa mākslinieks Arvis Reiks, kompānijas "Baltic Snowboard Agency" dibinātājs Jānis Jansons, kā arī Jānis Sildniks.

Cēsu semināra lektori palīdzēs gan ar praktiska rakstura padomiem, kā tikt pamanītam mūsdienu darba, tehnoloģiskajā un ekonomiskajā vidē, gan dalīsies pašu stāstos par mērķtiecību, veiksmēm un neveiksmēm.

"Panākumu skolas" programmas mērķi ir nodot jauniešiem vērtīgas pamatzināšanas ceļā uz panākumiem, to darot interesantā un aizraujošā veidā - tos iedvesmojot.

"Panākumu skola" ir jauna "Coca-Cola HBC" uzsākta iniciatīva visās uzņēmuma pārstāvētajās valstīs, lai sniegtu atbalstu jauniem cilvēkiem vecumā no 18 līdz 30 gadiem. Programma ir izstrādāta, lai veicinātu jauniešu iespējas sasniegt karjeras mērķus un ambīcijas, turklāt darot to viņiem saistošā veidā – informāciju lielākoties nodrošinot tiešsaistē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)