Banner 980x90

Cēsīs notiks muzikāli izklaidējoša komēdija "Optimisti nāk"

23.jūlijā plkst.19.00 Cēsu Pils parka estrādē notiks muzikāli izklaidējoša komēdija "Optimisti nāk".
Izrādē būs neticami lielas balvas (konkursantiem) pārpratumi un izlīgumi, nesaprašanas un pārprašanas, bet visiem pārpratumiem par spīti dominēs labvēlīga atmosfēra un kopā dziedāšanas prieks.

Izrādē skanēs grupas "Labvēlīgais Tips" dziesmas aktieru izpildījumā, un visu augšminēto izdzīvos Olga Dreģe, Dace Bonāte, Valdis Lūriņš, Egils Melbārdis, Zigurds Neimanis, Ivars Puga un Harijs Ozols.
{baneris}
Literāro pamatu un režiju caurvijis Zigurds Neimanis. Muzikālo materiālu darinājis Kristaps Krievkalns. Pasākumu piedāvā apvienība "Estrādes teātris".

Biļetes tirdzniecībā "Biļešu paradīzes" kasēs, var iegādāties Cēsu Tūrisma informācijas centrā (Pils laukums 9) katru dienu no plkst.10.00 – 18.00, (tālrunis uzziņai 64121815) un pirms pasākuma norises vietā.

Biļetes cena: Ls 4, 5, 6

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)