Banner 980x90

Cēsīs notiks labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!"

Valmiera, 24.nov., LETA. 11.decembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" pirmo reizi izskanēs labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", aģentūru LETA informēja pasākuma pārstāvis Henriks Eliass Zēgners.

Koncertā, kas ir bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām, mākslas festivāla "Nāc līdzās! 2017" laureātu, kopdarbs, uzstāsies tādi sabiedrībā zināmi mākslinieki kā grupa "Raxtu Raxti", "Melo-M", Latvijas Nacionālās operas soliste Ilona Bagele, operdziedātāja Evita Zālīte, dziedātāji Rūta Dūduma, Zigfrīds Muktupāvels, Nikolajs Puzikovs, Marts Kristians Kalniņš. Pirmoreiz piedalīsies dziedātāja Marija Naumova, Kristīne Kārkle Kalniņa, Dināra Rudāne, jaunais dziedātājs Kristaps Ivanovs, Lielās mūzikas balvas laureāts, pianists Daumants Liepiņš, kā arī hip-hopa apvienība "Misters un Nospiedumi".

Tāpat piedalīsies arī fonda "Nāc līdzās!" koris Rūdolfa Bērtiņa vadībā, ko veido jaunieši ar īpašām vajadzībām, un arī Cēsu 1.pamatskolas zēnu koris, kuru diriģēs Ilze Grinfelde. Koncerta muzikālais vadītājs ir komponists un mūziķis Kārlis Auzāns. Kopskaitā koncertā uzstāsies vairāk nekā 250 bērni, jaunieši un profesionālie mākslinieki.

Stundu pirms koncerta koncertzāles foajē sāks darboties labdarības tirdziņš, kurā par ziedojumiem varēs iegūt sev dāvaniņas, ko darinājuši bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām. Darbosies arī Ziemassvētku pasts, no kura koncerta apmeklētāji par brīvu varēs nosūtīt bērnu zīmētas Ziemassvētku apsveikuma kartiņas saviem tuviniekiem.

Pasākumu rīko fonds "Nāc līdzās!", visus koncertā iegūtos līdzekļus fonds izmantos bērnu ar īpašām vajadzībām talantu tālākai attīstībai un popularizēšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)