Banner 980x90

Cēsīs notiks "Kulakova nakts" koncerts

Valmiera, 31.aug., LETA. 26.novembrī plkst.19 Vidzemes koncertzālē "Cēsis" notiks "Kulakova nakts", aģentūru LETA informēja pasākuma pārstāve Una Griškevica.

Koncertā uzstāsies grupas "Pērkons" un "Menuets", kā arī Nauris Puntulis un "Trīs tenori".

"Man patīk doma, ka "Kulakova nakts" kļūst par festivālu, kas ceļo pa Latviju, un ka šogad tā notiks Cēsīs," atzīst "Pērkona" bundzinieks Ikars Ruņģis, savukārt dziedātāja Ieva Akuratere uzskata, ka "Kulakova nakts" iespējas ir īpaši bagātas un neizsmeļamas, jo reti kurš komponists ir aptvēris savā daiļradē tik plašu kompozicionālu dažādību kā Juris Kulakovs. "Rokmūzika, grandiozas kantātes, aktuālu tēmu kamermūzikas cikli, emocionālas muzikālās izrādes, mūzika pūšamo instrumentu orķestrim, izcilas kora dziesmas – tas viss būs dzirdams un redzams nākamajās "Kulakova naktīs" un iepriecinās un saviļņos nu jau četru paaudžu mūzikas mīļotāju sirdis," piebilst dziedātāja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)