Banner 980x90

Cēsīs notiks krāmu tirdziņš - vecu lietu andelēšama

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 20.augustā Cēsīs, Vecajā Tirgus paviljonā, no plkst.10.00 līdz plkst.15.00 notiks krāmu tirdziņš, pilsētas infomrācijas portālu Cesis24.lv informē organizatori.

Preču klāsts ir neierobežots – tā var būt jebkura lieta, kas vairs nav vajadzīga, bet kurai var dot otru dzīvi, par nelielu samaksu pārdodot kādam citam. Māla trauki, koka kastītes, trauki, mazas un lielas drēbes, kurpes, grāmatas, greznum un virtuves lietas, mājas saimniecībai nepieciešamās, elektro ierīces, mūzikas instrumenti, foto aparāti, plates, spēļmantas, kā arī vietējā māksla veidoja daudzveidīgu klāstu iepriekšējās reizēs.

Liela panākumu atslēga ir dažādība piedāvājumā, tāpēc katram tirgotājam, šķirojot līdzi ņemamās lietas, tiek ieteikts izvēlēties pa kripatiņai no visa, lai kaut ko sev piemērotu var atrast gan rūdīts praktiķis, gan dzīves estēts.

Vairāk informācijas un pieteikšanās līdz 18.augustam: zvanot 26101945 vai rakstot sikumtirgus@gmail.com, kā arī "Facebook.com/tirguscesis". Ierašanās, iekārtošanās un preču izkārtošana sākot no plkst. 9.00, samaksa par tirdzniecības vietu ir 5 eiro

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)