Banner 980x90

Cēsīs notiks koncerts "Kad es Tevi aicināju..."

Sestdien, 11.janvārī, plkst.18.00 CATA kultūras namā notiks koncerts "Kad es Tevi aicināju...", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Deju kolektīvs "Randiņš" aicina uz jauniešu deju kolektīvu sadancošanas koncertu. Šajā koncertā būs redzami vieni no labākajiem Latvijas jauniešu deju kolektīviem: Mēmelīte (Bauska), Dzērvenīte (Rīga), Gauja –studija (Valmiera), Raitais solis (Cēsis) un koncerta viesi no Lietuvas - deju ansamblis Suvartukas (Pluņģe).

"Draugus nevar iegūt tāpat vien, neko nedarot. Draugus iegūst kopīgā darbā un piedzīvojumos. Ceru, ka šis sadraudzības koncerts būs lielisks piedzīvojums gan tā dalībniekiem, gan skatītājiem," stāsta skolēnu deju kolektīva "Randiņš" repetitore Anna Annele Kazaka.

Jauniešu deju kolektīvu vadītāji:
* Randiņš - Sandra Jonaite
* Raitais Solis - Andis Kozaks
* Gauja [Studija] - Artis Mellups
* Mēmelīte - Ligita Irbīte
* Dzērvenīte - Agnese Stanke
* Suvartukas - Ilona Baltikauškaite

Ieejas maksa 1.42 eiro (1.00 Ls). Skolēniem, pensionāriem un Drauga kartes īpašniekiem 1 eiro (0.70 Ls). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)