Banner 980x90

Cēsīs notiks Jauniešu diena

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ceturtdien, 1.septembrī, Cēsu novada Jauniešu doma Pils parkā rīko Jauniešu dienu, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

No plkst.13.00 līdz plkst.15.30 notiks dažādas radošās darbnīcas un jautras aktivitātēm. Lai pasākums būtu bagātīgāks un interesantāks, Jauniešu dome Bērnu rīta aktivitātēm ir aicinājusi pievienoties arī citas Cēsu organizācijas, interešu un profesionālās ievirzes izglītības iestādes. Šogad apmeklētāji varēs iepazīt dažādas valstis. Tāpat Bērnu rītā piedalīsies arī Eiropas Savienības Mājas mobilais zināšanu ekspresis - aizraujošām spēlēm pilns autobuss , kurā sajust, sadzirdēt un iepazīt Eiropas Savienību.

Paralēli radošajām darbnīcām notiks aktivitātes uz lielās skatuves varēsim baudīt gan Cēsu Bērnu un jauniešu centra sagatavoto koncertu, gan Cēsu Suņu skolas priekšnesumus, gan piedalīties konkursos.

Jauniešu dienas vakara daļa notiks no plkst.18.30 Pils parkā, kur uzstāsies tādi mākslinieki, kā Agnese Rakovska, RR Band, Kasetes, Transleiteris, Edavārdi un Rīgas Improvizācijas teātris. Paralēli koncertam notiks dažādas sponsoru vārdā nosauktas aktivitātes un stafetes. Tiem, kuri vēlēsies baudīt mierīgāku gaisotni, būs pieejama "čill" telts.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)