Banner 980x90

Cēsīs notiks 8. "Kasešu nakts" cikla pasākums

Valmiera, 15.jūn., LETA. 15.jūlijā plkst.16, mākslas telpā "Mala", Cēsīs, Lielā skolas ielā 4, notiks jau astotais cikla "Kasešu nakts" pasākums, kas veltīts analogajiem datu nesējiem – kasetēm un magnētiskajām lentām, aģentūru LETA informēja pasākuma organizators Raimonds Mežaks.

Pasākuma izglītojošajā daļā piedalīsies ļoti īpašs viesis - skaņu inženieris un mūzikas kolekcionārs Juris Lapinskis no Rīgas. Pagājušā gadsimta 60.-70. gados viņš bija Padomju Savienībā zināmākais nelegālais ārzemju mūzikas tiražētājs jeb pirāts. Viņš pasākuma pirmajā daļā pastāstīs par mūzikas kolekcionāra dzīvi Padomju Savienībā un citām savām radošajām aktivitātēm, kā arī atbildēs uz interesentu jautājumiem.

"Kasešu nakts" otrā daļa sāksies plkst.21, kad savu performanci klātesošajiem piedāvās Cēsu kasešu žokeju apvienības "Zeme – Gaiss" dalībnieki Andrejs Matvejs un Armands Kanaviņš.

Pasākuma turpinājumā ap plkst.22.30 uz skatuves kāps viens no Latvijas elektroniskās deju mūzikas pamatlicējiem, pirmās deju mūzikas grupas "Dvēsele" dibinātājs, Liepājas lenšu žokejs Mārcis Grīnbarts, kura profesionālo līmeni bija iespēja novērtēt 4. Kasešu nakts apmeklētājiem. Pasākuma noslēgumā uzstāsies Cēsu kasešu žokejs Raimonds Mežaks. Par "Kasešu nakts" video noformējumu rūpēsies video žokejs Ģirts Užāns no Rīgas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)