Banner 980x90

Cēsīs jūlija sākumā notiks biškopības seminārs

Rīga, 28.jūn., LETA. Jūlija sākumā Cēsīs notiks biškopības seminārs, kurā eksperti dalīsies viedokļos un pētījumos par nozares aktualitātēm, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Biškopības biedrības (LBB) mājaslapā.

Seminārā veterinārārste Ineta Eglīte dalīsies ar pētījuma rezultātiem par peru puvi, savukārt biškopis Imants Dauksts no Veselavas pagasta dalīsies pieredzē par ziedputekšņu vākšanu, žāvēšanu un tīrīšanu.

Tāpat seminārā eksperti informēs par dravošanu ar korpusu stropiem un bišu saimes pretvaratozes apstrādi ar skābeņskābes iztvaicētāju. Seminārā varēs arī uzzināt par biškopības jaunumiem Igaunijā.

Seminārs notiks notiks šā gada 2. jūlijā Cēsīs, Lāču ielā 10.

Semināru rīko LBB sadarbībā ar uzņēmumu "Vinnis", kas ražo, fasē un realizē medus produktus un delikateses.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)