Banner 980x90

Cēsīs izskanēs mūziķu apvienības "Tev tuvumā" koncerts

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 17.decembrī, plkst.18.00 Cēsu Sv.Jāņa baznīcā notiks slavenu latviešu muzikantu koncerts "Tev tuvumā", pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Koncertiem aktīvi gatavojas mūziķu apvienība "Tev tuvumā". Šogad pamatsolistu statusā Aija Andrejeva, Marts Kristiāns Kalniņš, un kāds īpašs viesis, bet uz skatuves kāps arī grupa "Putnu Balle", Agate Ozoliņa /čells/, Jānis Miltiņš /klavieres/, Valters Sprūdžs /bass/ un Kaspars Kurdeko /sitamie intrsumenti/.

Arī šogad Latvijas mūziķi turpinās sadarbību projektā "Tev tuvumā" un aicina ikkatru no mums sajust sirds siltumu, sniegt to visiem, kas pēc šī siltuma ilgojas un atcerēties, ka patiesībā tas ir nepieciešams ik dienu visu gada garumā.

Projekts "Tev tuvumā" un Latvijas dievnamos izpildīs Mārtiņa Brauna, Aivara Hermaņa, Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Imanta Kalniņa, Igo, Aigara Voitišķa, Valta Pūces un citu latviešu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmu versijas akustiskās mūzikas izpildījumā, kā arī speciāli projektam radītas Marta Kristiāna Kalniņa dziesmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)