Banner 980x90

Cēsīs izskanēs koncerts "Ceļojums uz Ziemassvētkiem"

Šī gada Ziemassvētku laikā, 19.decembrī Cēsīs, CATA kultūras namā plkst.19.00 norisināsies pasaules skaistāko melodiju koncerts "Ceļojums uz Ziemassvētkiem", kurā klausītāji varēs ne tikai doties muzikālā ceļojumā pāri visiem kontinentiem, baudot dažādu zemju skaistākos Ziemassvētku skaņdarbus, bet arī uzzināt to, kā Ziemassvētkus svin citviet pasaulē, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja pasākuma organizatori.

Koncertā "Ceļojums uz Ziemassvētkiem" piedalās: operdziedātāja Ilona Bagele, dziedātājs, komponists un mūziķis, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mākslinieks Andris Ābelīte (balss, trompete, blokflauta), komponists un aranžētājs Artūrs Palkevičs (taustiņinstrumenti, ģitāra), Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra sitamo instrumentu mākslinieks Ernests Mediņš, kā arī jaunās solistes: Katrīna Paula Dīringa /Melisa Kovaļova.

Koncerta mākslinieki ar pasaules skaistāko melodiju palīdzību aizvedīs ikvienu klausītāju brīnišķīgā Ziemassvētku ceļojumā, aicinot baudīt, sākot no dažādu valstu tradicionālajām Ziemassvētku dziesmām, neapolitāņu klasikas pērlēm un enerģiskajiem komponista Astora Piazzolla argentīniešu tango ritmiem, līdz pat skaņdarbiem no dvēseliskā Andrea Bočelli repertuāra un citiem pasaulslaveniem Ziemassvētku skaņdarbiem, ko izdziedās Ilona Bagele un Andris Ābelīte, ka arī jaunās solistes kopā ar pavadošajiem mūziķiem.

Muzikālajā Ziemassvētku ceļojumā auksti nebūs ne vienam- vai būsiet vienatnē, vai ģimenes un draugu lokā, jo dvēseli sasildīs brīnišķīgās melodijas un lieliskais izpildījums.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs un "www.bilesuparadize.lv", biļešu cenas: 7, 10, 12 Eur.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)