Banner 980x90

Cēsīs izdevīgākā autoskola

Sūkstīties vairs nedrīkst! Jā, pandēmija ir viesusi autonomas izmaiņas ikviena Latvijas iedzīvotāja dzīvē, taču apstāties nedrīkst! Nāk vasara, siltais laiks, kad ir īstais laiks apbraukāt Latviju! Par spīti ik dienu pārpildītajiem 15. trolejbusiem Rīgā, nez vai tiks rīkoti jebkādi ekskursiju braucieni. Uz citiem paļauties šoreiz nevar, ir jārīkojas pašam! Cēsīs nebūt nav garlaicīgi, un tā noteikti nav nesmukākā pilsēta Latvijā, tomēr – kuram gan negribas pabāzt degunu arī ārpus ierastā?

Dodies uz priekšu ar Presto autoskolu! Kamēr citi tikai skatās ziņas un sūkstās par ierobežojumiem, atsvabini savu ziemas nomākto garu un iegūsti zināšanas un prasmes auto vai motocikla vadīšanā! Šis ir ļoti priecīgs un pateicīgs laiks, lai to darītu.

Mācies no mājām!
Padomā pats – kad vēl būs tāda iespēja mācīties teoriju no siltajām, ērtajām mājām? Nebūs jātērē nauda sabiedriskajam transportam vai jāminās ar velosipēdu sliktos laikapstākļos. Tas, protams, nenozīmē, ka nodarbību laikā paralēli varēsi mazgāt veļu vai skatīties futbolu. Tomēr mācīties varēsi daudz mierīgākā gaisotnē, ja vien tava dzīvesvieta to atļauj.

Presto autoskola piedāvā vilinošu akciju, lai apmācības nevilktos garumā un tu vēl varētu paspēt izbraukāties vispatīkamākajos laikapstākļos – vasarā. Ja A1, A2 vai B kategorijas tiesības iegūsi attiecīgi 1 vai 3 mēnešu laikā no apmācību uzsākšanas un abi CSDD eksāmeni – gan teorija, gan praktiskais – tiks nokārtoti ar pirmo reizi, saņemsi šo eksāmenu atmaksu savā kontā.

Kas vēl ir izdevīgi Presto? 
Šī autoskola piedāvā iespēju mainīt braukšanas instruktorus, nepārslēdzot līgumu un neiegrimstot liekās diskusijās par to, kāpēc esi tā izvēlējies. Vienkārši piesakies, pie kura instruktora gribi! Turklāt braukšanas nodarbībām nav jābūt vienas pilsētas ietvaros. Garlaicīgas brīvdienas laukos var iegūt papildus svaru, ieplānojot arī pa kādai braukšanas nodarbībai sev tuvākajā pilsētā. 

Arī par citiem nepieciešamajiem pakalpojumiem ir padomāts. Lai iegūtu autovadītāja, A1 vai A2 kategorijas tiesības, nepietiek ar eksāmenu nokārtošanu vien. Katram autovadītājam ir jābūt arī pienācīgā veselības stāvoklī, kā arī nepieciešamības gadījumā jāprot sniegt pirmā palīdzība citiem. 

Presto autoskola piedāvā īsākas rindas un lētākas cenas, lai izietu medicīnas komisiju, tiesa, filiāles atrodas Rīgā, Daugavpilī un Liepājā. Taču, ja sanāk būt kādā no šīm pilsētām, arī cēsnieks var rezervēt sev pierakstu laiku šeit. Piesakies obligātajai veselības pārbaudei kaut vai skolas mājaslapā! Arī apmaksāt to varēsi caur savu autoskolas studenta profilu. Tāpat ir arī ar pirmās palīdzības kursu. Šeit gan būs jāsagaida, kad tiks nokomplektēta grupa, lai varētu notikt mācības gan tiešsaistē, gan arī uz vietas. Pirmās palīdzības prasmes tikai caur teoriju vien apgūt nevar.

Caurspīdīgums
Kā vēl vienu plusu Presto autoskolā jāmin godīgā attieksme, kas autoskolu vidū ir sevišķi svarīgs aspekts. Dzirdēts ne mazums stāstu, kur autoskolas cenšas uzpelnīties caur satrauktajiem un nepārliecinātajiem kursantiem, kuriem cenšas iestāstīt, ka viņu braukšana vēl nav gana laba, lai kārtotu eksāmenu. Turklāt nav jāmaksā arī nekādas papildu maksas gadījumā, ja nomaināt savu instruktoru. Lēni un sīki izpētīt autoskolas līgumu iespējams mājaslapā pat pirms reģistrēšanās. 

Presto ir draudzīga un profesionāla autoskola, kas veiksmīgi sagatavos jūs gan CSDD braukšanas eksāmenam, kuru ar pirmo reizi nokārto vairāk kā 37% Presto kursanti, gan ar stāstiem no dzīves pozitīvi iedvesmos braukšanai ikdienā arī pēc tiesību iegūšanas. 

Iepazīsti Presto arī sociālajos tīklos
Labākos autoskolas instruktorus iespējams redzēt iedvesmojošos Youtube video, kur pašmāju repa supergrupa "Singapūras Satīns" kārto tiesības kameru priekšā. Saspīlētas situācijas, stress, mācīšanās no kļūdām un, visbeidzot, tiesību iegūšana – to visu var piedzīvot kopā ar jautrajiem kursantiem, kuri nenobijās šī izaicinājuma priekšā. 

Ja vēl joprojām šaubies par Presto autoskolas izdevīgumu gan laikā, gan naudā, aprēķini provizoriskās izmaksas mājas lapā pieejamajā izmaksu kalkulatorā. Piesakies tagad un brauc ar savu personīgo auto jau vasarā! 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)