Banner 980x90

Cēsīs godinās ziemas olimpiāžu medaļniekus un dalībniekus

Sestdien, 17.aprlīlī, plkst.13.00 Cēsu Bērnu un jauniešu interešu centrā, Cēsīs (Bērzaines ielā 4) Cēsu novada domes priekšsēdētājs rīkos pieņemšanu par godu Cēsu novada sportistiem, kuri guvuši medaļas un piedalījušies ziemas olimpiādēs Vankūverā un Latvijā. Savukārt plkst.14.00 cēsniekiem būs iespēja iegūt autogrāfus un uzdot jautājumus novadniekiem – Vankūveras olimpiādes dalībniekiem un skeletonistiem brāļiem Dukuriem.
Cēsu novada domes priekšsēdētājs Gints Šķenders sveiks Cēsu sporta skolas esošos un bijušos audzēkņus, kuri piedalījās XXI Ziemas Olimpiskajā spēlēs Vankūverā - slēpotāju Aneti Brici un viņas treneri Andzēlu Brici, biatlonisti Gerdu Krūmiņu un Līgu Glāzeri, biatlonistus Edgaru Piksonu, Kasparu Dumbri un Ilmāru Brici, kā arī hokejistu Mārtiņu Cipuli. Tāpat arī mērs sveiks Latvijas pašvaldību sporta veterānu (senioru) 47.sporta spēļu uzvarētājus distanču slēpošanā, Latvijas Ziemas II olimpiādes medaļniekus un trenerus, kā arī Latvijas Jaunatnes ziemas olimpiādes 3.vietas ieguvējus - Cēsu 2.pamatskolas komandu.
{baneris}
Jau ziņots, ka Latvijas pašvaldību sporta veterānu (senioru) 47.sporta spēlēs cēsnieku komanda 10 sportistu sastāvā uzrādīja augstus rezultātus un 18 komandu konkurencē ar kopvērtējumā iegūtiem 117 punktiem pārspēja Daugavpils pilsētas komandu un Valmieras pilsētas komandu. Cēsu novada komandā startēja Latvijā pazīstami sportisti – veterāni, kuri joprojām aktīvi piedalās dažādu līmeņu slēpošanas sacensībās. Tā piemēram, Jurijs Kokins ir vairākkārtējs veterānu čempions, 2010.gadā ieguvis World Winter Masters Games čempiona titulu biatlonā. Arī šoreiz J.Kokins ieguva 1.vietu 5 km slēpojumā V50+ grupā. Savukārt S75+ grupā izcilu rezultātu uzrādīja un 1.vietu ieguva vairākkārtēja Latvijas čempione un ilggadēja sporta pasniedzēja Helēna Sermole. Veterānu komandas sastāvā medaļas guva "Arctic Circle Race" (Grendlanē 2009.gadā) 1.vietas ieguvējs V50+ grupā Ivars Sedlenieks (3.vieta V50+ grupā), kā arī vairākkārtēja Latvijas jaunatnes čempione slēpošanā Ieva Eglīte (2.vieta S35+ grupā), viens no labākajiem Latvijas rollerslēpotājiem Ivo Caune (1.vieta V35+ grupā), kā arī aktīvi sportisti, dažādu sacensību un tautas braucienu dalībnieki Gunārs Dumbris (2.vieta V60+ grupā) un Juris Bergs (2.vieta V70+ grupā).

Savukārt Latvijas Ziemas II olimpiādē ar piecām iegūtām medaļām Cēsu novada komanda 45 pašvaldību komandu konkurencē ierindojās 5.vietā. Medaļas izcīnīja Inga Dauškāne (1.vieta distanču slēpošanas sprintā), Ieva Eglīte, Zane Jansone un Inese Šķēle (3.vieta distanču slēpošanā stafetē), Toms Vasins (1.vieta snovbordkrosā), Megija Ādamsone (3.vieta kamaniņu sportā), Ivars Sedlenieks (3.vieta distanču slēpošanā).

Cēsu novada domes priekšsēdētājs godinās Latvijas Jaunatnes ziemas olimpiādes medaļniekus – Zani Jansoni (sudrabs un bronza distanču slēpošanā), Zane Eglīte (bronza distanču slēpošanā), Arni Pētersonu (zelts un sudrabs distanču slēpošanā), Vinetu Pētersoni (zelts distanču slēpošanā), Kārli Liepiņu (zelts un sudrabs distanču slēpošanā), Alvi Šķēpu (bronza distanču slēpošanā), Sindiju Buklaginu (sudrabs snovbordā), Agnesi Čakari (sudrabs snovbordā), Jāni Bisenieku (bronza snovbordā), Paulu Kozlovski (zelts kalnu slēpošanā), Žaneti Gedru (sudrabs un bronza kalnu slēpošanā), Baibu Bendiku (zelts biatlonā un bronza stafetē biatlonā), Jāni Rāceni un Dāvi Rozīti (bronza biatlonā stafetē).

Fotogrāfijā Latvijas Ziemas II olimpiādes dalībnieki pirms olimpiādes Cēsīs, Rožu laukumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)