Banner 980x90

Cēsīs ģimenes konfliktā sirmgalvis šaudījies ar gāzes pistoli

Daugavpils, 22.aug., LETA. Cēsu novadā kādās mājās izcēlies ģimenes konflikts, kura risināšanā 1942.gadā dzimis vīrietis ķēries pie gāzes pistoles, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes Priekšnieka palīgs Anžela Geļjanu.

Informācija par to, Cēsīs, noticis ģimenes konflikts, kura gaitā pielietots ierocis, policijā tika saņemta plkst.17.17. Policijas norīkojumam, izbraucot uz notikuma vietu, tika noskaidrots, ka 1942.gadā dzimušam vīrietim radušās domstarpības ar 1982.gadā dzimušu sievieti un 1962.gadā dzimušu vīrieti. Ģimenes konflikta laikā, vīrietis sācis neadekvāti uzvesties, kā rezultātā iegājis blakus esošajā istabā un sameklējis nereģistrētu gāzes pistoli.

Lai nenodarītu kaitējumu sev un apkārtējiem, sieviete to ieslēgusi istabā, taču tad vīrietis sācis šaudīties, raidot mērķtiecīgus šāvienus durvju virzienā. Viesi metušies bēgt, taču vīrietis tiem sekojis, šaujot pa mašīnu, ar kuru personas mēģināja aizbēgt.

Policijas darbinieki aizturēja 1942.gadā dzimušo vīrieti un nogādāja viņu tuvākajā ārstniecības iestādē.

Saistībā ar notikušo sākta administratīvā lietvedība par nereģistrēta ieroča glabāšanu un izmantošanu, kā arī kriminālprocess pēc Krimināllikuma 132.panta - par draudiem izdarīt slepkavību un nodarīt smagus miesas bojājumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)