Banner 980x90

Cēsīs ģimenēm iespēja pieteikties atbalstam skolēniem mācību gada uzsākšanai

Valmiera, 2.aug., LETA. Cēsu novada pašvaldības Sociālais dienests aicina ģimenes pieteikties pabalstam skolēniem mācību gada uzsākšanai, aģentūru LETA informēja Sociālā dienesta pārstāve Vita Pleševnika.

Trūcīgās ģimenes var pretendēt uz 25 eiro lielu atbalstu mācību piederumu iegādei vienam skolēnam, maznodrošinātās - uz 20 eiro pabalstu vienam skolēnam, bet bāreņi un bez vecāku gādības palikušie jaunieši, kuri ar Cēsu novada bāriņtiesas lēmumu nodoti audžuģimenē vai aizbildniecībā - var saņemt 15 eiro lielu pabalstu.

Savukārt skolēns no daudzbērnu ģimenes, ja viņš nav saņēmis citu atbalstu no pašvaldības mācību uzsākšana, var saņemt 20 eiro lielu atbalstu.

Atbalsts tiek izsniegts dāvanu karšu veidā.

Tāpat daudzbērnu ģimenes var pieteikties brīvpusdienām skolās vai vecāku maksas atvieglojumam 100% apmērā bērnudārzos.

Iesniegumu pieņemšana un pabalstu izsniegšana turpināsies līdz 29.septembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)