Banner 980x90

Cēsīs gaidāma tikšanās ar rakstnieci Sabīni Košeļevu

Cesis.lv
Cesis.lv

Trešdien, 13.janvārī plkst.18.00 Cēsu Centrālajā bibliotēkā notiks tikšanās ar rakstnieci Sabīni Košeļevu, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzinājas Cēsu novada pašvaldībā.

"Neesmu rakstniece – esmu rakstītāja"- tā par sevi saka pēdējo gadu viena no spicākajām debijām latviešu literatūrā Košeļeva. Viņas grāmata "Rīga-Maskava. 21.gadsimta mīlasstāsts" tika iekļauta 2015.gada "Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijā". Tā novērtēta arī ar Egona Līva piemiņas balvas "Krasta ļaudis" specbalvu.

Sabīne Košeļeva ir dzimusi 1989.gadā Liepājā, kur dzīvoja līdz vidusskolas pabeigšanai. Tā kā pasauli vienmēr ir uztvērusi tekstuāli, studēja žurnālistiku LU Sociālo zinātņu fakultātē, savukārt maģistra grādu ieguva Rakstniecības studijās Liepājas Universitātē. Maģistrantūras studiju ietvaros pusgadu mācījās angļu literatūru un kultūru Viļņas Universitātē. Kopš 2011.gada piedalās LLC rīkotajos Prozas lasījumos.

"Rakstu maz un reti, pasaule jau tāpat ir pilna ar visu ko. Parasti rakstu par to, kas "sāp" un tad, kad pati esmu "pilna". Citādi neprotu."

Ieeja bez maksas. Tikšanās rīkota ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstīto projektu "Latviešu oriģinālliteratūras smalkums".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)