Banner 980x90

Cēsīs demonstrēs izrādi "Kukulis"

23.februārī plkst.19.00 CATA kultūras namā Cēsīs tiks demonstrēta izrāde "Kukulis", pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja izrāžu apvienības "Panna" pārstāvis.

Izrāde ar ironiju un zināmu daļu sarkasma analizē līdzšinējo kukuļdevēju domu gājienu, atšķirību starp pateicību un kukuļdošanu un vienlaikus atklāj veidus, kā īsti kukulis dodams.

Pateicība vai kukulis? Mīlestība vai nauda? Katrs kukuļdevējs neizbēgami atgādina mīlnieku, kurš romantisku jūtu vadīts, sarkst un mulst, tādēļ izrādes jautrā pamata stīga ir izsmiet un atmaskot muļķīgās kukuļdošanas shēmas un ļauties mīlestības uzplūdam situācijās, kuras patiešām ir romantiskas, - labāk dod buču, nedod kukuli!

Lomās: dakteris Ģirts Ķesteris, maizniece Maija Doveika, žurnāliste Zane Daudziņa, uzņēmējs Aldis Siliņš un kukuļu ņēmējs Juris Lisners.
Izrādes autores Grunta Kalniņa un Inta Bernova
Režisors Juris Rijnieks
Mūzikas autors Artūrs Palkevičs

Izrādes garums - ~2h ar starpbrīdi

Vairāk par izrādi: www.pannasteatris.lv

*Izrāde nav paredzēta bērniem, bet, ja bērnus nākas ņemt līdzi, tad bērniem līdz skolas vecumam ieeja brīva, neaizņemot papildus sēdvietu.

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)