Banner 980x90

Cēsīs būs jauns tirdzniecības centrs

Uzņēmums "PLUS V", kas nomā Cēsu veco tirgus laukumu, vēlas pēc iespējas ātrāk sākt tā apbūvi. Tā vakar, 20.decembrī Cēsu novada domes sēdē teica "PLUS V" valdes loceklis Uldis Laizāns. Kā solīts pašvaldībai, šajā vietā tiks izbūvēts tirdzniecības nams. Šajā ēkā divos stāvos kopā paredzētas nomas telpas 5000 m2 platībā, kā arī pazemes stāvvieta automašīnām, vēsta laikraksts "Druva".

Pagājuši vairāk nekā seši gadi, kopš šis uzņēmums uzvarēja Cēsu pašvaldības konkursā un ieguva tiesības veikt pilsētas centrā esošā zemes gabala apbūvi. Pirmais projekts tirdzniecības centra būvniecībai tika izstrādāts 2006. gadā, pēdējais pašvaldībā saskaņotais variants 2010.gada decembrī.

"Druva" informē, ka U.Laizāns sēdē saņēma apliecinājumu, ka trīs mēnešos dome no jauna saskaņos un sagatavos plānošanas un arhitektūras uzdevumu. Tas pavērs iespēju reāli sākt būvniecību. U.Laizāns dzirdēja arī to, ka Cēsu novada pašvaldības dibinātā kapitālsabiedrība "Cēsu tirgus", kā jau pirms gadiem bija solīts, iecerētajā tirdzniecības centrā nomās telpas tirgus darbībai. Uzņēmuma pārstāvim to bija svarīgi dzirdēt, jo tirdzniecības centrs iecerēts ļoti plašs. SIA "Cēsu tirgus" tajā būšot otrais lielākais nomnieks. Pats lielākais solās būt veikalu tīkls "Rimi", kurš gatavs aizņemt 2 500 m2. Jāpiebilst, ka turpat netālu, Valmieras ielā, pirms gada uzceltā veikala "Maxima XX" platība ir 1700 m2.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)