Banner 980x90

Cēsis – bērniem un jauniešiem

Pavasaris ir klāt! Laiks plānot klases ekskursiju – ieskaties te un noorganizē savai klasei jautrāko un interesantāko pavasara ekskursiju uz Cēsu pusi! Pavadi dienu Cēsīs un Cēsu apkārtnē! Izvēlies un sakombinē savu ekskursijas variantu!
Kamieļi ir te! Vairs nav jādodas uz Ēģipti, lai satiktu kamieļus – atbrauc uz Cēsīm un apciemo vēl citus neredzētus dzīvniekus – lamas, alpakas, gvanako! Atpūtas kompleksā "Rakši" īpašs piedāvājums skolēnu grupām ar ZOO apskati, segway un pikniku!
www.kamieli.lv
No Ls 1.20/personai.

Ozolkalns vasarā!
Virvju ceļi, pārejas un šķēršļi gan zemu, gan augstu kokos, papildināti ar nobraucieniem pa trosēm. Gar ausīm svilpo vējš un acīm paveras lielisks skats uz Gaujas senlejas koku galotnēm. Izbaudi!
www.ozolkalns.lv
Ls 6.00/personai.
{baneris}
Meža kaujas! Aizraujošas veiklības spēles: vālēšanās, šņorošanās, bumbošanās, lielā ierakumu kauja Brīvības kauju vietā pie Amatas! Iejūtieties Cēsu skolnieku rotas kareivju lomās!
www.vidzemescels.lv
No Ls 0.80/personai.

Cēsu peintbola parks piedāvā azartisku atpūtu – noorganizē maču un noskaidro veiklākos savā klasē! www.cepepa.lv
No Ls 5.00/personai.

Soļo vesels!
Iepazīsti Gaujas senieleju no ledus laikmeta līdz mūsdienām – Cīrulīšu dabas takas atvērtas visu gadu un bez maksas!

Ceļo laikā! Cēsu viduslaiku pils ir dzīva vēstures lieciniece. Tā pastāstīs Tev un taviem draugiem savus stāstus, atklās noslēpumus un ļaus pašiem kaut nedaudz justies viduslaicīgiem. Pils apskate, kas ilgst apmēram 1,5 stundu, viduslaikiem atbilstoši tērpta gida vadībā maksā 15,00Ls. Ja vēlaties iepazīt pils vēsturi interaktīvā veidā, tad izvēlieties mūsu programmas: "Kas dzīvoja Cēsu pilī?"; "Pils stāsti"; "Viduslaiku spēles". Katras programmas ilgums: 1 stunda. Programmas cena grupai = Samaksa par programmu Ls 40,00 + ieejas maksas Cēsu pils kompleksā (1,00 Ls/skolēnam, studentam) x personu skaits grupā. Programmas un ekskursijas lūgums pieteikt Cēsu tūrisma informācijas centrā.

Plašāka informācija par ekskursijām, programmām un īpašajiem piedāvājumiem: Cēsu Tūrisma informācijas centrs, Tālr.: 64121815, 28318318, www.tourism.cesis.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)