Banner 980x90

Cēsīs arī šogad būs Jāņu skrējiens

Skriešanas sacensību piedāvājumā īpašu vietu ieņem Cēsu Sporta skolas rīkotais skrējiens "Jānis", kas šogad svinēs 25.gadskārtu, vēsta laikraksts "Druva".

Un jau 13.reizi notiks skrējiens "Jānītis", piedāvājot atsevišķām vecuma grupām īsāku distanci. Ja lielā skrējiena dalībnieki veiks 12 kilometrus, "Jānīša" skrējēji uz pusi īsāku.

Laikraksts informē, ka arī šogad skrējiens, kā ierasts, notiks 23.jūnijā. Norises vieta nemainīga Pils parks. Kā jau Jāņu skrējienā, speciālu balvu saņem skrējienu labākais Jānis, apbalvoti tiks arī pārējie Jāņi un Līgas, kuri beigs distanci.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)