Banner 980x90

Cēsīs aizvadīts Mūsdienu deju kolektīvu konkurss

Piektdien, 22.februārī Cēsu Bērnu un jauniešu centrā notika Cēsu vēsturiskā rajona Mūsdienu deju kolektīvu radošais konkurss, kurā tika pārstāvēti kolektīvi no Stalbes vidusskolas, Cēsu internātpamatskolas - rehabilitācijas centra un Cēsu Bērnu un jauniešu centra, pilsētas informācijas portālam Cesis24.lv informēja Cēsu novada pašvaldība.

Konkursa 1.daļā skatītājus un konkursa žūriju priecēja dejas, kuras nepretendēja iekļūt nākamajā kārtā. Taču "ceļazīmi" uz konkursa 2.kārtu un žūrijas atzinību par deju piemērotību sacensties Vidzemes novada labāko vidū jau 6.martā Salaspilī saņēma:
* CBJC deju grupa "VIVA"  (vadītāja un deju horeogrāfe Inga Cipe):
  1.-4.kl./A grupa - deja  "Pilītes"
  1.-4.kl./B grupa – deja "Draudzenes"
  5.-7.kl. grupa – deja "Pūpēži"
  7.-10.kl. grupa – deja "Magones"

* Cēsu internātpamatskolas – rehabilitācijas centra deju grupa "VĪZIJA" (vadītāja un dejas horeogrāfe Sanita Ceriņa):
  5.kl. grupa – deja "Cita pasaule"

* Stalbes vidusskolas deju grupa (vadītāja un dejas horeogrāfe Ginta Berķe):
  jaukta vecuma grupa - deja "Lielpilsētas sirdspuksti".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)