Banner 980x90

Cēsiniekiem jauna rotāšanas iespēja - hennas tetovējumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No šī gada sākuma "Skola6" koprades nama telpās tapis jauns projekts "Henna Cēsis". Sertificētas hennas meistares piedāvā tikt pie hennas tetovējumiem no plašas izvēles katalogos, vai nākt pašiem ar savu ideju. Hennas tetovējumus iespējams arī konstruēt individuāli piemērotus cilvēkam, ar konkrētu nozīmi un mērķi.

Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē "Henna Cēsis" projekta radītāja Aiga Zviedre, hennas tetovējumi ir rotaļīga alternatīva īstam tetovējumam, jo to mūžs ir tikai aptuveni 2 nedēļas ilgs. Meistares strādā ar dabīgu hennas pastu, kuras sastāvā ir tikai dabiskas sastāvdaļas, tāpēc tā ir droša arī bērniem, grūtniecēm un cilvēkiem ar jūtīgu ādu. Pieejama arī ķīmiskā melnā henna, bet pirms tās lietošanas iepriekš jāpārbauda ādas reakcija. 

Viena no meistarēm Liene Šūpulniece uzsver: "Hennai nav sezonas. Jā, varbūt vasarā ir vairāk plikas miesas, kuru ar hennu izdaiļot, bet arī ziemā un pārējos gadalaikos ir ķermeņa daļas, kuras neklāj apģērbs. Henna lieliski izskatās uz rokām, kas ir vispopulārākā ķermeņa daļa, ko klienti izvēlas apzīmēt."

Projekta radītāja un meistare Aiga Zviedre atgādina, ka: "Hennas tetovēšana bieži vien noder ne tikai, lai priecātos par rezultātu, bet arī paša procesa pēc - kā aktivitāte dažādos pasākumos, piemēram bērnu dzimšanas dienās, uzņēmumu svinībās, gatavojoties fotosesijām vai grūtniecības laikā. Daudzas dāmas arī izvēlas izrotāties pirms kāda pasākuma vai atvaļinājuma." 

Viņa arī piemetina: "Lai gan pārsvarā hennoties nāk tieši sievietes, henna ļoti labi piestāv arī vīriešiem. Biežāk redzēti ziedu vai mandalu raksti, kas izskatās sievišķīgi, tāpēc varbūt radies tāds iespaids. Bet hennas zīmējumi var izskatīties arī vīrišķīgi, visbiežāk puiši izvēlas latviešu zīmes vai izmēģina tintes tetovējumu idejas. Tāpēc henna ir piemērota jebkuram."

Tikt pie šī prieka iespējams jebkurā laikā iepriekš veicot rezervāciju. nosūtot vēstuli "Henna Cēsis" Facebook lapā vai zvanot uz telefona numuru: 22105963.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)