Banner 980x90

Cer uz apmeklētāju pieplūdumu slēpošanas kalnos tuvākajās dienās

Rīga, 22.febr., LETA. Slēpošanas kalnu pārstāvji cer uz apmeklētāju skaita pieaugumu tuvākajās dienās.

Tostarp slēpošanas kompleksa "Žagarkalns" pārstāvis Vadims Kameņevs aģentūrai LETA pauda cerību, ka tuvākajās dienās "Žagarkalnā" varētu būt gaidāms apmeklētāju pieplūdums. "Ceram, ka tā notiks, ka sniegputenis cilvēkos raisīs ziemas sajūtu. Mūsu trases ir pārdzīvojušas atkusni, pilnīgi noteikti nedēļas nogalē strādāsim," viņš teica.

Kameņevs arī atzina, ka šī slēpošanas sezona vērtējama kā mainīga - bieži bija atkušņi, kā arī tas, ka Rīgā bija maz sniega, cilvēkos radīja neticību, ka slēpošanas kalnos ir sniegs, līdz ar to cilvēku pieplūdums nebija tik liels, kā cerēts.

Tāpat viņš sacīja - to, vai šo gadu izdosies noslēgt ar plus zīmi, būs iespējams pateikt sezonas beigās. "Patlaban izskatās, ka sezona būs līdzīga pagājušajam gadam, kad tā bija apmierinoša," piebilda Kemeņevs.

Arī slēpošanas un atpūtas kompleksā "Ozolkalns" aģentūrai LETA pauda cerību, ka tuvākajās dienās slēpošanas kalnā varētu būt apmeklētāju pieplūdums, ņemot vērā slēpošanai piemērotos laika apstākļus. "Ļoti ceram, ka būs apmeklētāju pieplūdums. Parasti, ja Rīgā ir sniegs, tad arī cilvēki ir," norādīja "Ozolkalna" pārstāvis.

Savukārt "Rēķu kalna", kas atrodas Madonas novadā, pārstāvji atzina, ka pagaidām nav pārliecības, vai slēpošanas kalns nedēļas nogalē strādās, jo ir nepieciešams, lai vairākas naktis būtu sals.

"Rēķu kalnā" arī norādīja, ka sezona kopumā vērtējama kā laba,un tā ir līdzīga iepriekšējiem gadiem.

Savukārt sporta un atpūtas bāzē "Smeceres sils" Madonas novadā aģentūrai LETA norādīja, ka patlaban bāzē notiek Eiropas meža darbinieku čempionāts biatlonā, kurā startē 600 meža darbinieku. Sacensības norisināsies arī rīt un parīt, taču pēcpusdienās "Smeceres silā" ziemas priekus aicināts baudīt jebkurš apmeklētājs.

"Smeceres silā" arī atzīmēja, ka sezona līdz šim vērtējama samērā pozitīvi, jo brīvdienās bija vairāk apmeklētāju nekā citus gadus. Tomēr laika apstākļu dēļ trases darbība šajā sezonā vairāk bija jānodrošina ar mākslīgo sniegu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)